AWS Cognito - jak na to?
-
Nemáte někdo náhodou zprovozněnu integraci s AWS Cognito Identity Pool? Seznam mi vraci Error 500.
Screenshot-from-2023-09-24-13-10-49.png
Screenshot-from-2023-09-24-13-19-20.png -
Dobry den,
vypada to, ze jeste v autorizacnim url (/auth) neuvedl zadny scope. Dejte tam, v souladu s dokumentaci na https://vyvojari.seznam.cz/oauth/scopes, alespon scope=identity.
Pokud scope posilate, pak vas poprosim o obsah celeho problemoveho POST pozadavku (vynechejte citlive cookies).
-
Update: dohledal jsem, ze problem je asi v necem jinem:
- vice scopes oddelujte carkou
- scope "openid" nezname, poslete tedy jen scope=identity,contact-phone
-
Všem přeji krásné Vánoční svátky a pokud jste se dívali na pohřeb Karla Schwar.nzerbergra v ČT, tak i jemu přeji spočinutí v tom nejnádhernějším nadpozemském sětě, ač to byl můj no prostě nepřítel.
-
Chápu Vaši lítost, ale pokud se v těle lidskem vše zastaví, je konec již na dobro bohužel. Nadpozemsky život bohužel neexistuje. To by bylo přeplněné.
-
Prectete si odpověď v spodni odpovědi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Registrovat Přihlásit se